O nama

Apartmani Bradašević Tivat

O nama


Apartmani Bradasevic Tivat su najbolje mjesto u Boki Kotorskoj za provesti ljetni odmor na Jadranu. Apartmani Bradasevic Tivat vam nude savršenu mediteransku atmosferu, okruženi su mediteranskim biljem i maslinama. Iz Tivta ćete lako moći posjetiti citavu Boku i gradove u blizini poput Budve, Bara, Podgorice, Cetinja i Dubrovnika.

Tivat predstavlja znacajno ljetnje odredište poznato po svojim plažama i čistom plavom moru. Boka Kotorskaje najbolji izbor za ljetni odmor sa svojim restoranima i noćnim klubovima, te je idealno mjesto za kušanje Bokeske kuhinje i poznatih vina. Ako želite uživati u svojim ljetnim praznicima i provesti vaš odmor u Crnoj Gori, rezervisite smještaj u Apartmani Bradasevic Tivat. Apartmani Bradasevic Tivat imaju jedinstven pogled na more gdje mozete uzivati dok sjedite na terasi i ispijate jutarnju kavu.


Opis smještajaApartmani Bradasevic Tivat nalaze se na svega 12 minuta hoda od plaže. Centar Tivta je udaljen 1,8 km i do njega se dolazi za 20 minuta, šetnjom pored mora, kroz poznatu marinu Porto Montenegro. Luksuzna Porto Montenegro marina je udaljena 1,4 km i do nje se dolazi za 15 minuta, šetnjom. Za goste koji dolaze sopstvenim vozilom obezbjeđen je prostrani privatni parking. Glavna autobuska stanica udaljena je svega 3 km. Trajektna luka udaljena je svega 3,5 km. Aerodrom Tivat smješten je 4,4 km od objekta. Aerodrom Podgorica udaljen je 90 km od objekta. Aerodrom Dubrovnik udaljen je 47 km od objekta.

Rezervisite ovaj apartman i upijte sunce Bokokotorskog zaliva za bolje raspoloženje tokom cijele godine. Ovaj luksuzni smještaj nudi Vam ljupki vrt okružen zelenilom i roštilj koji Vam je uvijek na raspolaganju. Enterijer apartmana je predivno uređen s modernim namještajem i svim potrepštinama koji ćete trebati za vrijeme odmora u ovoj ljetnoj oazi.

Takodje, vlastiti parking je narocito pogodan za goste koji dolaze na ljetovanje sa kamp kucicama I ostalom opremom za odmor. Apartmani Bradasevic Tivat organizuju transfere sa aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik), autobuske stanice Tivat i ostalih gradova u Crnoj Gori. U ponudi imamo I dnevne izlete uz napomenu da gostima koji izvrse rezervaciju od najmanje 10 dana domacin nudi besplatan transfer I obilazak poznatog zivopisnog planinskog sela Njegusi. Njegoš je rođen u selu Njeguši, blizu Cetinja.Obrazovao se u nekoliko crnogorskih manastira i postao je duhovni i svetovni vođa Crne Gore po smrti svog strica Petra I.

Njegoš je poštovan kao pjesnik i filozof, a najpoznatiji je po svojoj epskoj poemi „Gorski vijenac“, koja se smatra za remek-djelo srpske i južnoslovenske književnosti. Druga njegova važna djela su „Luča mikrokozma“, „Ogledalo srpsko“ i „Lažni car Šćepan Mali“. Njegoš je sahranjen u maloj kapeli na Lovćenu, koju su srušili Austrougari u Prvom svjetskom ratu. Njegovi ostaci su premešteni u Cetinjski manastir, a potom u obnovljenu kapelu 1925.Kapela je uz podršku jugoslovenske vlade 1974.zamenjena Meštrovićevim mauzolejom.


Ljubazna porodica Bradasevic ce vam pomoći u planiranju svih aktivnosti u skladu sa Vašim željama.
Dobrodošli!

  • Montenegro
  • English